Suora

SuoRa

SuoRa on suomenhevosen ratsastuskäyttöä edistävä yhdistys.
Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä kuka tahansa suomenhevosten ratsukäytöstä kiinnostunut.

Liity >>

Sunnuntaina 29.10. Hevosopisto Dressage Challenge -kouluratsastuskilpailussa ratsastetaan Suomenhevosen 110v juhlavuoden kunniaksi myös suomenhevosten hallimestaruuskilpailu. Aiemmin varsinaista hallimestaruuskilpailua ei suomenhevosille ole järjestetty, mutta  näin juhlavuoden hengessä sellainen on hienoa käynnistää.

Hallimestaruuskilpailu käydään 3-tason luokassa, jossa ratsastetaan Suomenhevosten Mestaruus Kür -ohjelma, luokka on avoin kaikille suomenhevosratsukoille, mutta hallimestaruusmitaleista kilpaileminen edellyttää samoja kvaalituloksia jotka ovat voimassa myös varsinaisessa Suomenhevosten Koulumestaruuskilpailussa (kuluvalta tai edellisiltä kausilta vähintään kaksi yli 63% tulosta 3-5-tasolta vähintään helppo A-tasoisesta luokasta). Hallimestaruus ratkaistaan yhden luokan tuloksen perusteella, eli tältäkin osin se vastaa kouluratsastuksen hallimestaruus sääntöjä.

Luokassa jaetaan kilpailukutsun mukaiset luokkapalkinnot sijoitussäännön mukaisesti. Lisäksi hallimestaruuskilpailun kolme parasta palkitaan mitalein sekä voittaja loimella.