Suora

0.pik

SuoRa

SuoRa on suomenhevosen ratsastuskäyttöä edistävä yhdistys.
Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä kuka tahansa suomenhevosten ratsukäytöstä kiinnostunut.

Liity >>

Leirit

* Vuodelle 2017 pyritään järjestämään neljä leiriä. Kun ajakohdat ja ykstyiskohdat selviävät, julkaistaa tiedot nettisivuilla sekä facebookissa.

Leirejä järjestetään vuonna yksi. Leireistä on tulossa lisätietoa kun opettajat varmistuvat!

Yleisleirillä tarkoituksena on tukea tasapuolisesti niin koulu-, este- kuin kenttäratsastustakin. Ryhmäjako leireillä tehdään ratsukoiden osaamisen mukaisesti helposta Ö:stä helppoon A:han. Osallistujia max 20 hlö, ratsastus 5-6 hengen ryhmissä. Yleisleirien kokonaishinta on 270 eur jäsenille (sis. varausmaksu 100 eur, jota ei palauteta), muille 310 eur (sis. varausmaksu 100 eur, jota ei palauteta). Tunnit 1h/pe, 2h/la, 1h/su. 

Kilpavalmennusleirit ratsukoille joilla tähtäimessä kilpaileminen eri tasoilla / ikäkausikisat. Kouluratsastustaso vähintään helppo B tai este 80cm. Osallistujia max 16 hlö, ratsastus 4 hengen ryhmissä. Mukaan otetaan esteryhmä, mikäli löytyy 4 ratsukkoa. Hinta on 320 eur jäsenille (sis. varausmaksu 100 eur, jota ei palauteta), muille 370 eur (sis. varausmaksu 100 eur, jota ei palauteta). Tunnit 1h/pe, 1h/la, 1h/su + 2 h teoria la.

Vuoden 2016 leiripäivä:

Leiri 1 * Ypäjä 6.-8.5. - Valmennusleiri *

* valmentajan toiveesta valmennusleirin lauantaipäivänä on vain yksi ratsastustunti ja päiväohjelmaan lisätään teoriaa joko luennon tai demon muodossa.  Ratsastustunnit 1h/pe, 1h/la, 1h/su + 2h teoria la.

 

HUOM! Leirimaksu maksetaan kokonaisuudessaan ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautuminen astuu voimaan vasta kun maksusuoritus näkyy. Ilmoittautuminen nettisivujen leiri-ilmoittautumislomakkeella, täytä joka leiristä/hevosesta oma lomake. Lääkärin- tai eläinlääkärintodistusta vastaan palautetaan varausmaksun ylimenevä osa. Maksu tilille Suomenratsut FI77 8000 1301 5347 08 ja viitetietona LEIRIN NUMERO + RATSASTAJAN NIMI. Kyselyt Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. .

Leiri sisältää: Ratsastajan majoituksen 2 hengen huoneissa ja ruokailut (aamiainen x2, lounas x2, päivällinen x2), hevosen majoituksen ja kuivikkeet (ei ruokia), maneesi/kenttävuokrat sekä 3-4h opetusta (ratsastus tai teoria leiristä riippuen). 

*********************************************

Valmennukset

SuoRan aluekerhot järjestää jäsenilleen valmennusta ympäri Suomea. Valmennuksista ilmoitetaan SuoRan nettisivuilla sekä facebookissa. Valmentajina ovat toimineet mm. Anna Kärkkäinen, Heidi Svanborg-Lodman sekä Seppo Laine.

Lisätietoja alueilla järjestettävistä muista valmennuksista ja leireistä löydät Kilpailuosion Valmentautuminen-sivulta.

Huom! Leirille ja valmennuksiin ilmoittautuminen on sitovaa. Leirien maksu koostuu varausmaksusta ja leirimaksusta. Varausmaksua ei palauteta, leirimaksu palautetaan eläinlääkärin/lääkärin todistusta vastaan.

Valmennuksien maksuja ei myöskään palauteta, valmennuksiin osallistujalla on oikeus järjestää tilalleen toinen ratsukko.

leiriban