Suora

SuoRa

SuoRa on suomenhevosen ratsastuskäyttöä edistävä yhdistys.
Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä kuka tahansa suomenhevosten ratsukäytöstä kiinnostunut.

Liity >>

Myydään 3- vuotias voikko suomenhevosori
Ohjasajettu, juoksutettu, irtohypytetty, totutettu satulaan ja ratsastajaan. Ehtona, että tuleva uusi omistaja kantakirjaa hevosen hyvin valmisteltuna ja oria tullaan näkemään kilparadoilla, sillä potkua riittää kansalliselle tasolle asti.

Irtohypännyt kotona 120cm esteitä, hyppää isosti joten rahkeita on korkeammallekin. Shownäyttelyssä palkittu II- palkinnolla hyvin pistein. Jalka-asennoissa ei moittimista, täysin suoralinjaiset ja hyvä yliastunta. 3- hyvää askellajit. Säkäkorkeus n. 145-150cm paikkeilla, viimeksi 2v mitattu(144cm).

Älyttömän kiltti luonteeltaan, mutta myös omaa päätä ja tahtoa löytyy niinkuin yleensä näillä nuorilla. On kuljetettu, mutta hyvin vähän. Kengätön, hyvä kaviolaatu. Kiltti vuolla. Ollut minulla puolivuotiaasta asti.

Äärettömän hyvä suku takana, i. Friisin Kultapisku (Askellajikokeen paras 4v laatuarvosteluissa, kilpailee menestyksekkäästi valjakkoajossa) e. Korven Siluetti (39p. Kantakirjatamma Jälkeläispalkittu L3 II, Silu on voittanut Suomenhevosten Valjakkomestaruuden v. 2009 ja sen lisäksi Silulla on kisattu menestyksekkäästi esteradoilla)

Velipuolet Friisin Paletti (1. palkinnon kantakirjaori huikeilla käyttöpisteillä yhteensä 36 p; luonne 10, liikkeet 8, estekoe 9, ratsastettavuus 9. Useita mitaleita este-, kenttäratsastuksessa ja valjakkoajossa, niin koti- kuin ulkomailla!) sekä
Friisin Raketti (palkittu näyttelyissä maitovarsasta lähtien erittäin hyvin arvosanoin mm. Vermon kansallisessa ponynäyttelyssä 1.palkinto, Paras maitovarsa, Luokkavoittaja ja kaikkien rotujen maitovarsakehässä 3.sija. Käynyt laatuarvostelut päästen finaaliin asti.)

Itselläni on pieni vauva, jonka vuoksi aikani ei tässä vaiheessa riitä sekä kouluttamaan hevosta että keskittymään jälkikasvuun!

Mediatiedot:

https://www.facebook.com/janinajasminsuokas/videos/vb.1598331899/10211835461034132/?type=3&theater