Suora

SuoRa

SuoRa on suomenhevosen ratsastuskäyttöä edistävä yhdistys.
Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä kuka tahansa suomenhevosten ratsukäytöstä kiinnostunut.

Liity >>

Parasta kaveria etsimässä ❤
Kolmen hengen tiimi Joensuusta etsii uutta heppaystävää. Olemme kaikki kokeneita hevosharrastajia, joskin taukoa säännöllisestä ja tavoitteellisesta ratsastamisesta on nyt takana jonkin verran. Yksi meistä on kouluttautunut hevosenhoitajaksi, toinen ollut töissä ratsastuskoululla ja kolmas muuten vaan vuosikymmeniä hevosten kanssa touhunnut. Kokemusta siis löytyy roppakaupalla, ja nyt kunnollinen paluu hevosmaailmaan on ollut mielessä jo pidempään!
Etsinnässä meille olisi monipuolinen harrastuskaveri, joka osaa elämän ja ratsuhommien perusasiat. Pitkälle koulutettu sen ei tarvitsisi olla, mutta rohkea, kiltti ja miellyttävä luonteeltaan kyllä. Nuorempana ratsastimme kaikenlaisilla hurjapäillä, mutta näin vanhemmiten olemme kasvaneet arvostamaan turvallisuutta ja hallittavuutta myös hevosten puolella.
Koti meillä olisi hänelle maneesitallilta, jossa olisi lajitovereita, osaavia ihmisiä ympärillä ja mahdollisuus osallistua myös valmennuksiin.
Matkalla kohti unelmaponiamme olemme kiinnostuneet monenlaisista mahdollisuuksista, joten ota ihmeessä yhteyttä!
Meillä ei aiemmin ole ollut hevosta ikiomana (eikä sen toisaalta sitä ole välttämätöntä olla nytkään), joten todella toivomme sopivan yksilön löytyessä meille pitkää ja antoisaa tulevaisuutta yhdessä.

Toiveet pähkinänkuoressa:

Säkä 155+, saa olla vankkarakenteinen
Perusjärkevä
Toimii maastossa yksinkin
Osaa kaikki askellajit, kääntyä ja pysähtyä
Toimii hoitotoimenpiteissä, kengityksessä ja lastauksessa.
Ei kesäihottumaa ja muutenkin terve (ei käyttöön vaikuttavia vikoja)