Suora

SuoRa

SuoRa on suomenhevosen ratsastuskäyttöä edistävä yhdistys.
Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä kuka tahansa suomenhevosten ratsukäytöstä kiinnostunut.

Liity >>

Liity jäseneksi nyt, kaikkien kesä-heinäkuussa jäseneksi liittyneiden kesken arvotaan Back on Trackin turvakypärä.

Pääset liittymään täältä: https://suomenratsut.fi/suomenratsut-ry/jaseneksi-liittyminen/liittymislomake

Lisää tietoa jäsenyydestä: https://suomenratsut.fi/suomenratsut-ry/jaseneksi-liittyminen

Jsenhankinta

TURVALLISUUS ON PÄÄNASIA!
Ainutlaatuinen ratsastuskypärä MIPS-järjestelmällä, joka imitoi ihmisen päässä olevaa suojausmekanismia (video). Kun päähän kohdistuu vino isku, aivot voivat liikkua aivo-selkäydinnesteessä, joka vaimentaa aivoihin kohdistuvia voimia.
Kypärä perustuu MIPSiin, integroituun pienikitkaiseen kerrokseen, joka voi tietyissä tapauksissa absorboida osan energiasta, joka voisi muuten aiheuttaa aivovaurion. Ratsastuskypärä on suunniteltu ja hyväksytty kaikkeen ratsastukseen.
Back on Track EQ3 Lynx on todistettu MARKKINOIDEN TURVALLISIMMIKSI KYPÄRÄKSI 2018! Nimeäjänä Ruotsalainen puolueeton vakuutusyhtiö Folksam.
Testit osoittivat että EQ3 LYNX kypärä on 30% turvallisempi kuin muut kypärät. EQ3 LYNX on ainoa kypärä, joka vähentää aivovamman riskiä 50%:lla. Kakkoseksi valittiin toinen kypärämme EQ3!
Nyt valikoimaan on saatu myös uutuus malli Pardus. Tyylikäs ja moderni muotoilu, suunniteltu erityisesti soikeaan päähän ja varustettu tietenkin samalla Mips-järjestelmällä kuin muutkin ratsastuskypärämme.
Koko valikoiman löydät helposti osoitteesta https://backontrack.com/fi/eq3-kypara.html