Suora

SuoRa

SuoRa on suomenhevosen ratsastuskäyttöä edistävä yhdistys.
Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä kuka tahansa suomenhevosten ratsukäytöstä kiinnostunut.

Liity >>

HAEMME OSA-AIKAISTA TOIMISTOSIHTEERIÄ

Suomenratsut ry on valtakunnallinen suomenhevosen ratsastuskäyttöä edistävä yhdistys. Toiminnassaan Suomenratsut ry pyrkii nostamaan monipuolisen suomenhevosemme arvostusta ja sen ratsukäyttöä mm. tavoitteellisen kasvatuksen rohkaisemisen, kilpailumahdollisuuksien lisäämisen, koulutus- ja kurssitarjonnan sekä PR:n ja tiedottamisen avulla. Jäsenistöön kuuluu n. 2000 henkeä.

Etsimme palvelukseemme aktiivista toimistosihteeriä. Työ on osa-aikaista, noin 60 tuntia kuukaudessa. Työhön kuuluu jäsenasioiden hoito, kilpailulupahakemusten käsittely, sähköpostiliikenteestä vastaaminen, internetsivujen ylläpito sekä muita tehtäviä hakijan soveltuvuudesta riippuen. Työskentelet kotoasi käsin, mutta toivottavasti asut kohtuullisen ajomatkan päästä pääkaupunkiseudulta, sillä useat työtehtävät vaativat osallistumista kokouksiin Etelä-Suomessa.   Hakemamme henkilö on rutinoitunut asiakaspalvelija, jolle vaihtelevat työajat ja kiperätkin hevosaiheiset kysymykset ovat arkipäivää. Kokemus järjestöasioista sekä hevosalasta luetaan eduksi.

Tiedustelut klo 14-20, puheenjohtaja Kirsti Palva p.050 5093347 / Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Laita hakemuksesi 31.10.2012 mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.