Suora

SuoRa

SuoRa on suomenhevosen ratsastuskäyttöä edistävä yhdistys.
Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä kuka tahansa suomenhevosten ratsukäytöstä kiinnostunut.

Liity >>

Uusi estepainotteinen aluekerho perustettu Etelä-Suomen alueelle

Suomenratsujen alle on perustettu uusi aluekerho estepainotteisten ratsukoiden valmennuksen edistämiseksi. Uusi kerho Suokkitykit perustettiin SuoRan syyskokouksen innoittamana ja toiminta pyritään saamaan käyntiin täysimääräisesti vielä 2012 vuoden aikana. Tarkoituksena on järjestää säännöllisesti valmennuksia esteratsastuksessa ja sitä tukevassa sileän työskentelyssä.

”Halusimme enemmän mahdollisuuksia valmentautua suokeillamme esteillä ja käyttää suokkeihin perehtyneitä valmentajia. Kuka tahansa voi osallistua aloittelijasta tai remontista kisaaviin ratsukoihin asti,” sanoo Liisa Heikkinen, toinen kerhon perustajista.

Valmennuksien suunnitellaan toteutuvan kuukausittain ja valmentajia ja valmennuspaikkoja voidaan myös vaihdella jäsenien toiveiden mukaan. Kerhon tiedotus toimii sille perustetun facebook-ryhmän Suokkitykit kautta sekä Suomenratsut.fi-sivuille ilmoitetaan ainakin aikataulutetut valmennukset. Toiminnan pääpaino on valmennuksien järjestämisessä ”Mutta toki jos jäsenet haluavat vaikka teorialuentoja tai ekskursioita niin voimme tällaisiakin järjestää,” lisää toinen perustajajäsen Nelli Oinio.

Mukaan toimintaan pääsee tykkäämällä Suokkitykit-sivusta facebookissa ja lähtemällä mukaan valmennuksiin!

lisätietoja:

https://www.facebook.com/Suokkitykit

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.