Suora

Kuvituskuva este

SuoRa

SuoRa on suomenhevosen ratsastuskäyttöä edistävä yhdistys.
Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä kuka tahansa suomenhevosten ratsukäytöstä kiinnostunut.

Liity >>

Prix de Suomen Hippos -hakemukset

Kuinka luokkia haetaan ?

Vähintään 2-3-tason ratsastuskilpailuja järjestävät seurat voivat anoa suomenhevosluokkiin ja suomenhevosten mestaruuskilpailuihin Suomen Hippoksen maksamia rahapalkintoja. Vuosittain jaetaan yhteensä 12 koulu-, este-, kenttä- tai valjakkoluokkaa, joissa palkinnot ovat (euro): 400, 300, 200, seur 100. Luokat myönnetään laji- ja alueellinen tasapaino huomioiden, vuosittaista vaihtelua mahdollisuuksien mukaan noudattaen.

Mestaruuskilpailujen palkintojen suuruus kulta-, hopea- ja pronssimitalistille on (euro): 800, 500 ja 300. Mestaruudet ratsastetaan koulu- ja esteratsastuksessa sekä kenttäkilpailussa ja valjakkoajossa.

Prix de Suomen Hippos –luokkia ja suomenhevosmestaruuksia haetaan edellisen vuoden joulukuun 15. päivään mennessä Suoralta kilpailuhakemuskaavakkeella. Hakemuksessa täytyy ehdottomasti olla kilpailun ajankohta ja kilpailu on oltava näkyvissä KIPAssa ennen kuin luokkia voidaan myöntää. Mikäli haluat hakea useita luokkia, tee jokaisesta oma hakemuksensa!
 

Lue järjestämisohjeet ennen hakua: 


Kisaluokkaohjeet Hippos-luokat

Mestaruus-kisaluokkaohjeet

 

Prix de Suomen Hippos -luokat suosittuja

Prix de Suomen Hippos -luokat ovat osoittautuneet kilpailijoiden sekä kisajärjestäjien keskuudessa suosituiksi.  Prix de Suomen Hippos -koululuokat ovat helppo A -tasoiset, ei kuitenkaan he A lyhyt ohjelma ja esteluokat 100/110cm uusinnalla tai toisella vaiheella, ei pelkällä aikaratsastuksella. Kilpailuissa noudatetaan aina SRL:n sääntöjä ja ne ovat aina kansallisten kisojen yhteydessä ratsastettavia kansallisia luokkia. Tasolle 2 (aluekilpailuihin) ei Prix de Suomen Hippos -luokkia myönnetä.

 


*********************************************************************


Vuoden 2019 haettavat kilpailut

Mikäli toivot omien lähiseurojesi hakevan luokkia ensi vuodelle, kannattaa laittaa vinkkiä eteenpäin seuroille ja kannustaa heitä kilpailuhakemuksen tekoon! Kilpailuiden viimeinen hakemuksen jättöpäivä on aina 15.12.