Suora

Kuvituskuva este

SuoRa

SuoRa on suomenhevosen ratsastuskäyttöä edistävä yhdistys.
Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä kuka tahansa suomenhevosten ratsukäytöstä kiinnostunut.

Liity >>

SUOMENHEVOSRATSUJEN PISTEKILPAULU

Koulu-, este- ja kenttäratsastuksessa sekä valjakkoajossa kilpaileville suomenhevosille maksetaan Suomen Ratsastajainliiton vuosittain laskemien rankingpisteiden perusteella palkintoja. Pisteitä kertyy kansallisista ratsastus- ja valjakkoajokilpailuista.

Palkintona jaetaan pisteitä keränneiden hevosten lukumäärän suhteessa kymmenelle parhaalle hevoselle vuosittain määräytyvä palkintosumma. Palkinto on hevoskohtainen ja se osoitetaan sekä hevosen omistajalle että kasvattajalle. Maksuajankohta on kilpailukautta seuraavan vuoden alussa.

SUOMENHEVOSRATSUJEN PISTEKILPAILUSÄÄNNÖT

1. Suomenhevosen ratsastuskäyttöä on tarkoitus edistää palkitsemalla vuoden aikana kansallisissa ratsastuskilpailuissa parhaiten menestyneet suomenhevosratsukot.

2. Palkinto on hevoskohtainen.

3. Parhaiden suomenhevosten määrääminen tapahtuu SRL:n vuosittain laskemien ranking-pisteiden perusteella. Pistekilpailun palkinnot jaetaan koulu-, este-, kenttä- ja valjakkoajokilpailuissa pisteitä keränneiden hevosten lukumäärän suhteessa kymmenelle parhaalle. Esteratsastuksen ranking-pisteet kerrotaan 2:lla ja kenttäratsastuksen ranking-pisteet 3:lla.

4. Palkintona jaetaan kymmenelle parhaalle hevoselle vuosittain määrättävä palkintosumma, joka osoitetaan hevosen omistajalle ja kasvattajalle.

5. Pistekilpailun tuloksista huolehtii Suomenratsut ry.

6. Suomen Hippos ry pidättää oikeuden sääntöjen muutoksiin.

4.4.2007, Suomen Hippos ry