Suora

0.pik

SuoRa

SuoRa on suomenhevosen ratsastuskäyttöä edistävä yhdistys.
Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä kuka tahansa suomenhevosten ratsukäytöstä kiinnostunut.

Liity >>

Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä kuka tahansa suomenhevosten ratsukäytöstä kiinnostunut.  

Jäseneksi liitytään täyttämällä oheinen sähköinen lomake. Voit myös lähettää lomaketta vastaavat tiedot sähköpostitse os. Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. otsikolla 'Jäsenlomake'.

Huomaathan, että mikäli olet jo esim. SRL:n toisen jäsenseuran jäsen ja haluat vaihtaa SRL-jäsenseuraksesi SuoRan, tulisi sinun täyttää mukaan Sporttirekisterin jäsennumero ("Sportti-ID"). Tämän kahdeksan numeron sarjan näet vanhasta jäsenkortistasi.

Henkilötunnuksen loppuosa tarvitaan SRL:n jäsenyyden mukana seuraavaan tapaturmavakuutukseen. Mikäli et halua täyttää henkilötunnustasi sähköiseen lomakkeeseen, ole ystävällinen ja tulosta lomake sekä lähetä se täytettynä postitse Suomenratsut ry:n toimistoon postitse (yhteystiedot alla).

SRL:n jäseneksi liittyville jäsenille Ratsastajainliiton tapaturmavakuutus on voimassa jäseneksi rekisteröimisestä lähtien laskun eräpäivään asti. Mikäli jäsen maksaa jäsenlaskunsa täysimääräisenä eräpäivään mennessä, vakuutus pysyy voimassa ja muut liiton jäsenedut astuvat voimaan.

Jos taas laskua ei ole maksettu eräpäivään mennessä, vakuutus lakkaa ja alkaa taas uudestaan maksupäivästä. Seuran omiin jäsenetuihin jäsen on oikeutettu jäsenlaskun maksaminen jälkeen.


Jäsenmaksut 2021

  juniorijäsen, € seniorijäsen, €
Pelkkä SuoRan jäsenyys 15 30
SuoRan ja SRL:n jäsenyys 62 84
SuoRa + SRL perhejäsenyys 38,5 57

Suomenratsut ry:n ainaisjäsen EUR 300
Suomenratsut ry:n yritys-/ yhteisöjäsen EUR 300
Jäsenasioita hoitaa SuoRan toimisto: toimisto(at)suomenratsut.fi