Suora

0.pik

SuoRa

SuoRa on suomenhevosen ratsastuskäyttöä edistävä yhdistys.
Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä kuka tahansa suomenhevosten ratsukäytöstä kiinnostunut.

Liity >>

Leirit

Suoran leirejä on järjestetty jo 80-luvulta saakka. Suomenhevoset eivät silloin voineet valmentautua missään, joten suomenhevosratsutoimintaa edistämään alettiin järjestää leirejä, tällöin hevoset olivat usein entisiä ravureita, jotka siirtyivät ratsun uralle.  Leireillä  tavattiin samanhenkisiä suomenhevosihmisiä, toisten tunteja seurattiin, tutustuttiin ja vuosien saatossa nähtiin ratsukoiden kehittyminen.  Nykyään suomenhevosratsuilla on tarjolla valmennusmahdollisuuksia monien toimijoiden puolesta, Suoran leireillä on kuitenkin säilynyt sama suomenhevoshenkinen  rento ja iloinen tunnelma ja muiden ratsukoiden kehityksen seuraaminen. Uudet osallistujat on toivotettu tervetulleiksi. Leirien järjestäminen ei ole Suoralle liiketoimintaa tai voittoa tavoittelevaa, vaan leirien on tarkoitus palvella jäsenistöä ja tarjota mahdollisuus ja hetki keskittyä vain rakkaaseen harrastukseensa samanhenkisten ihmisten kanssa. 

Vuoden 2019 leiripäivät:

Leiri 1 Ypäjä 3.-5.5. yleisleiri Anna Kärkkäinen

Leiri 2 Ypäjä 2-4.8. nuorisoleiri Anna Kärkkäinen

Leiri 3 4-6.10. yleisleiri Anna Kärkkäinen

 

 

Yleisleirille ovat kaikki tervetulleita.  Ryhmäjako leireillä tehdään ratsukoiden osaamisen mukaisesti helposta Ö:stä helppoon A:han ja esteryhmiä pidetään halukkuuden ja tason mukaan, myös maastoesteille pääsee jos kelit sallii ja ryhmä saadaan kasaan. Osallistujia min 12 max 24 hlö, ratsastus n. 4 hengen ryhmissä. Yleisleirien kokonaishinta on 280 eur jäsenille (sis. varausmaksu 50eur)  muille 310 eur (sis. varausmaksu 50 eur,). Tunnit 1h/pe, 2 krt/la, 1h/su. 

Nuorisoleiri on ensisijaisesti hevosille, jotka osallistuvat 3-5-vuotiaiden laatuarvosteluun tai 6 v kasvattajakilpailuun suomenhevosten kuninkaallisissa.  Mikäli leirille mahtuu otetaan mukaan hevosia, joille saadaan ryhmät(este/koulu) täyteen 

Ilmoita hevosi ikä kun ilmoittaudut, jotta voimme suunnitella ryhmät

3vuotiaden ratsastus on  noin 30 min 

4-5 vuotiaden noin 45 min

6 vuotiaat ja vanhemmat  60 min

Osallistujia max 24 hlö, ratsastus noin 4 hengen ryhmissä.  Tunnit 1krt/pe, 1krt/la, 1krt/su + 1h teoria la. Hinta noin 230-280€ riippuen hevosen iästä ja muista osallistujista.

Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan varausmaksu 50€, jota ei peruuntumisen myötä palauteta. Loppuosa maksusta maksetaan noin 30 pv ennen leiriä.

HUOM! Ilmoittautuminen astuu voimaan vasta kun varausmaksun maksusuoritus näkyy. Ilmoittautuminen nettisivujen leiri-ilmoittautumislomakkeella, täytä joka leiristä/hevosesta oma lomake. Lääkärin- tai eläinlääkärintodistusta vastaan palautetaan varausmaksun ylimenevä osa. Maksu tilille Suomenratsut FI77 8000 1301 5347 08 ja viitetietona LEIRIN NUMERO + RATSASTAJAN NIMI. Kyselyt Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. .

Leiri sisältää: Ratsastajan majoituksen 2 hengen huoneissa ja aamiaiset,hevosen majoituksen ja kuivikkeet (ei ruokia), maneesi/kenttävuokrat sekä opetuksen(ratsastus ja teoria leiristä riippuen). 

 

Leiri 4 7.-9.6. Marttila kesäleiri  Irina Kokko 

UUTUUS   

Kesäleirille  ovat kaikki tervetulleita joko omalla hevosella tai  Kylämäen hevostilan lainahevosella. Ryhmäjako leireillä tehdään ratsukoiden osaamisen mukaisesti helposta Ö:stä helppoon A:han. Ratsastustunnit pidetään ulkona. Osallistujia min 8 max 16 hlö, ratsastus n. 4 hengen ryhmissä. Kesäleirin kokonaishinta täysihoidolla on 330 eur jäsenille (sis. varausmaksu 50eur)  muille 360 eur (sis. varausmaksu 50 eur,). Tunnit 1h/pe, 2 h/la, 1h/su.  Hintaan sisältyy  opetus ja täysihoito ratsukolle. Lisätietoja Kylämäen hevostilasta  www.unki.fi

*********************************************

Valmennukset

SuoRan aluekerhot järjestää jäsenilleen valmennusta ympäri Suomea. Valmennuksista ilmoitetaan SuoRan nettisivuilla sekä facebookissa. Valmentajina ovat toimineet mm. Anna Kärkkäinen, Heidi Svanborg-Lodman sekä Seppo Laine.

Lisätietoja alueilla järjestettävistä muista valmennuksista ja leireistä löydät Kilpailuosion Valmentautuminen-sivulta.

Huom! Leirille ja valmennuksiin ilmoittautuminen on sitovaa. Leirien maksu koostuu varausmaksusta ja leirimaksusta. Varausmaksua ei palauteta, leirimaksu palautetaan eläinlääkärin/lääkärin todistusta vastaan.

Valmennuksien maksuja ei myöskään palauteta, valmennuksiin osallistujalla on oikeus järjestää tilalleen toinen ratsukko.

leiriban