Suora

0.pik

SuoRa

SuoRa on suomenhevosen ratsastuskäyttöä edistävä yhdistys.
Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä kuka tahansa suomenhevosten ratsukäytöstä kiinnostunut.

Liity >>

suoralla0410_kansi

Yhdistyksen jäsenet saavat neljä kertaa vuodessa ilmestyvän jäsenlehden, Suoralla-lehden. Lehden ilmestymiskuukaudet ovat helmi-, touko-, syys- ja joulukuu.

Suoralla sisältää erilaisia näkökulmia suomenhevoseen ja erityisesti sen ratsastuskäyttöön. Lehden jutut vaihtelevat mm. ruokinnasta, kengityksestä, koulutuksesta ja leiritoiminnasta suomenhevosihmisiin sekä näyttely- ja kilpailutuloksiin.

SuoRa toivoo, että jäsenistö lähettää lehteen julkaistavaksi omia juttujaan, jotta aineisto kattaisi monenlaista toimintaa suomenratsujen parissa niin kautta Suomen kuin ulkomaidenkin.

Ohjeita kirjoittajille

Artikkeleiden aineistopäivä on aina ilmestymiskuukautta edeltävän kuukauden 15. päivä.  Juttumateriaali lähetetään lehden päätoimittajalle osoitteeseen:

Terttu Peltonen
Tunnelitie 10 A 24
00320 Helsinki
p. 0500 422963
s-posti: tepe(at)dlc.fi

JUTUT
Tekstit toimitetaan mielellään sähköisessä muodossa.

KUVAT
Sähköisessä muodossa olevat kuvat tulisi tallentaa JPG, TIF tai EPS-muotoon eli kuvien tulisi olla omina erillisinä tiedostoina, ei siis esim. Word-dokumenttiin liitettyjä. Voivat olla värillisiä tai mustavalkoisia. Kuvien suosituskoko on vähintään 10 x 15 cm ja resoluutio 300 dpi. Pienestä 72 dpi (eli näyttöresoluutio) kuvasta suurennettaessa esim. kuvankäsittelyohjelmalla kuvan laatu kärsii ja muuttuu epätarkaksi.